Låse- og alarmvagt

24 timers telefon

43 96 45 00

Man - Tors 8:00-16:00
Fredag 8:00 -15:00

Lørdag Lukket​

Adgangskontrol til små og store virksomheder

Glostrup Låse & Alarm A/S på Vestegnen har arbejdet med adgangskontrol og sikring af virksomheder og institutioner i den offentlige sektor i over 50 år. Vi kan installere alarmer, og vi kan montere mekaniske og elektroniske låsesystemer, herunder forskellige former for adgangskontrol i Albertslund, Brøndby og resten af Vestegnen.

Der findes central og decentral styret adgangskontrol

Der er flere muligheder for adgangsstyring, men vi anbefaler især Paxton Access, hvor du kan vælge imellem to former for kontrolsystemer, hvor det ene kaldes for selvstændig adgangskontrol og det andet for enten PC-baseret eller netværkstilsluttet adgangskontrol. Det første er primært for mindre eller lidt større virksomheder og institutioner, mens den sidste er for store bygninger eller for områder, hvor der kræves større sikkerhed.

Selvstændig adgangskontrol er den klassiske kontrol med en kode på tastaturet, men det kan også være med et proximity- eller magnetstribekort. Fordelen ved et kort er, at koden ikke kan aflæses af andre, men ulempen er, at andre kan bruge kortet, hvis man taber det. 

Ændringer i adgangsforholdene skal programmeres ved hver enkelt dør, og derfor er dette system bedst til mindre bygninger.

PC-baseret adgangskontrol kan generere rapporter

PC-baseret adgangskontrol fungerer på samme måde, men her kan ændringer styres centralt. Det er med andre ord muligt at lukke for et kort eller en kode til alle døre med omgående varsel. 

Dette system giver også mulighed for en mere fleksibel kontrol, hvor der er forskellige rettigheder til enkeltpersoner eller bestemte grupper af brugere. Dertil kommer, at systemet kan generere rapporter om, hvor og hvornår folk er gået ind og ud af alle døre.

​ 

Kontakt her​

Ring gerne på telefon 43 96 45 00, eller skriv til vores e-mail info@gla.dk, for at få flere oplysninger.

Glostrup Låse & Alarm A/S - Hovedvejen 64 - 2600 Glostrup - Telefon: 43 96 45 00 - CVR: 31944910 - E-mail: info@gla.dk