Låse- og alarmvagt

24 timers telefon

43 96 45 00

Man - Tors 8:00-16:00
Fredag 8:00 -15:00

Lørdag Lukket​

Integra 32 (Aras)

Aras Security • Adgangskontrol

AxiomV

Et system i konstant udvikling AxiomV er udviklet i et samarbejde mellem ARAS Security og RBH Technologies i Canada og er primært designet til de store installationer.
Softwaren anvender kraftige værktøjer som SQL og .net framework, og er under konstant udvikling.
AxiomV er designet til fuld integration af adgangskontrol, ITV, alarm- funktioner, kortfremstilling med foto-ID og intelligent bygningsstyring.
Den nyeste generation af AxiomV moduler, inkl. UNC-500 og UNC-100, er forsynet med PoE strømforsyning og er IP baserede, hvilket udvider funktionaliteten betragteligt.
Systemet understøtter både kortlæsere og biometriske løsninger til adgangskontrol, herunder venescannere og fingeraftrykslæsere.
Ønsker du yderligere information? Vil du vide mere om de specifikke funktioner og fordele i AxiomV, eller er du nysgerrig omkring hvor AxiomV allerede anvendes

Tag kontakt til Alarmafdelingen hos os.

​​

AxiomLite

Fleksibilitet AxiomLite er et kombineret adgangskontrol- og alarmovervågningssystem udviklet i Canada af RBH Access Technologies Inc.
Systemet er designet til mindre installationer. Ved behov for udvidelse kan systemet opgraderes til AxiomV.
Det let forståelige grafiske interface sætter brugeren i stand til at udnytte styrken i AxiomLite med minimal oplæring.
Med AxiomLites brugersoftware overvåges og styres alle funktioner og kontrolpunkter via en fuldt konfigurerbar grafisk brugerflade.
AxiomLite er et Win XP/Vista-baseret flerbrugersystem med bl.a. kortholderdatabase med realtidsstatus på grafiske skærmbilleder.
Systemet understøtter både kortlæsere og biometriske løsninger til adgangskontrol, herunder irisgendkendelse og fingeraftrykskanner.
Ønsker du yderligere information? Vil du vide mere om de specifikke funktioner og fordele i Axiom, eller er du nysgerrig omkring hvor Axiom allerede anvendes?

Tag kontakt til Alarmafdelingen hos os.

Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere om vores alarmløsninger.

Glostrup Låse & Alarm A/S - Hovedvejen 64 - 2600 Glostrup - Telefon: 43 96 45 00 - CVR: 31944910 - E-mail: info@gla.dk