Låse- og alarmvagt

24 timers telefon

43 96 45 00

Man - Tors 8:00-16:00
Fredag 8:00 -15:00

Lørdag Lukket​

Alarmer til private og erhverv af AIA-installatør

​Glostrup Låse & Alarm A/S har arbejdet med sikring af private hjem, virksomheder og institutioner i den offentlige sektor i over 50 år, herunder med alarmsystemer. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for alarmer, for vi ved, at folks ønsker og behov er meget forskellige. Det er med andre ord vigtigt med en grundig forventningsafstemning. Vi tilbyder alarmer til kunder i Albertslund, Brøndby og resten af Vestegnen. 

Vigtigt at overveje

Vi er er godkendt AIA-installatør, ligesom vi behersker alle områder inden for alarmer, herunder skalsikring, rumsikring og objektsikring. Og vi er naturligvis også godkendt af SKAFOR, så du kan være sikker på, at vores alarmer opfylder krav fra dit forsikringsselskab. Du bestemmer selv, om du ønsker en simpel eller en avanceret løsning, men vi hjælper dig gerne på vej.

Start med et sikkerhedstjek​

Vi starter altid med en god dialog og et grundigt sikkerhedstjek, inden for vi begynder at opsætte alarmer. Moderne alarmsystemer har alverdens muligheder, og selv mindre løsninger kan ofte være nok, selvom der er tale om større hjem eller virksomheder. Andre gange kan det blive nødvendigt med en større løsning, selvom der er tale om en mindre virksomhed. Vi hjælper med at afveje de forskellige muligheder i forhold til ønsker, behov, budget og forsikringsforhold.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Glostrup Låse & Alarm A/S på Vestegnen, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på 43 96 45 00, men du kan også skrive til info@gla.dk, så kan vi aftale det videre forløb.

Glostrup Låse & Alarm A/S - Hovedvejen 64 - 2600 Glostrup - Telefon: 43 96 45 00 - CVR: 31944910 - E-mail: info@gla.dk