Låse- og alarmvagt

24 timers telefon

43 96 45 00

Man - Tors 8:00-16:00
Fredag 8:00 -15:00

Lørdag Lukket​

Privat alarmer

Privat Tyverialarm - Villapakken

Alarmsystem til lidt større boliger, villaer og parcelhuse.

Alarmen fungerer efter nabohjælp princippet, som giver dig og de nærmeste besked, så i kan tilkalde politiet. Vores alarmer har indbygget GSM, og bruger et taletidskort, så den kan sende SMS eller ringe op ved alarm. Som din låsesmed tilbyder vi forskellige alarmpakker.

Alarmpakken 1:

PowerMaster er et system fra Visonic hvor der i høj grad er blevet taget højde for rækkevidde og batteri-levetid. Den er i familie med Powermax PRO

Den er forsikringsgodkendt, og kan leve op til forsikringsselskabernes krav til tyverialarmen.

Centralen har indbygget betjeningspanel, sirene, tlf-modem og strømforsyning og har LCD display med orange baggrundsbelysning.

Hvis alarmen går modtager du og op til 3 andre personer straks besked på telefonen og har derfor mulighed for at reagere meget hurtigt.

Alarmpakken 2:

Et Oasis alarmsystem er den ideelle løsning til dem, der ønsker en sikker og professionel sikring og overvågning af boligen. Oasis systemet er fremtidssikkert og yderst brugervenligt.

Oasis anvender den sidste nye trådløse teknik til at kommunikere. Det medfører at der ikke skal trækkes en masse skæmmende kabler til detektorer, sirener eller andre udvidelsesmoduler.

Alarmen kan dog også benyttes med trådfaste detektorer, da Oasis har mulighed for op til 30 trådfaste zoner.

Hvis alarmen går modtager du og op til 3 andre personer straks besked på telefonen og har derfor mulighed for at reagere meget hurtigt.

Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere om vores alarmløsninger.

Glostrup Låse & Alarm A/S - Hovedvejen 64 - 2600 Glostrup - Telefon: 43 96 45 00 - CVR: 31944910 - E-mail: info@gla.dk