Låse- og alarmvagt

24 timers telefon

43 96 45 00

Man - Tors 8:00-16:00
Fredag 8:00 -15:00

Lørdag Lukket​

Låseservice kan sikre ejendommen effektivt

Glostrup Låse & Alarm på Vestegnen udfører låseservice for private, virksomheder og offentlige institutioner i Albertslund, Brøndby og resten af Sjælland, og vi tilbyder både mekaniske og elektroniske løsninger. Vi har over 50 års erfaring med låseservice med henblik på at sikre og effektivisere låsesystemer.

Benyt vores låseservice hvis der kan være for mange nøgler i omløb

Der sker ofte, at folk ikke ved, hvor mange nøgler der er i omløb, og selvom nøglerne er returneret, kan de være kopieret. Det gælder især, hvis du har overtaget en andels- eller ejerbolig, men det kan også være ved udskiftning af medarbejdere i en virksomhed eller ved et afbrudt forhold i en privat bolig. Der kan endvidere være sket andre ting, der gør, at du bør kontakte vores låseservice for en konsultation.

Gamle og slidte låse bør få besøg af vores låseservice

Det kan også være, at din lås er gammel og bør opgraderes, eller måske bør du have en ekstra sikkerhedslås.

​Gamle låse bør udskiftes af vores låseservice, selvom det er billigere at omlægge dem. Desuden bør du overveje at få låsen udskiftet, hvis nøglerne driller, for det plejer at betyde, ​at låsen er slidt ned. Derved kan din nøgle knække i låsen, fordi nøglens takker ikke længere passer helt med låsens stifter, men det er også lettere at bryde en slidt lås op end en ny lås.

Du er velkommen til at kontakte Glostrup Låse & Alarm A/S, hvis du har brug for låseservice. Du kan ringe på telefon 43 96 45 00, eller du kan sende en e-mail til os på info@gla.dk, men du bør ringe ved et akut behov for låseservice.

Du kan også læse mere her om at sikre sin bolig bedst muligt.

Ruko brochure - Sikkert hjem

Ruko brochure - Vælg sikker bolig

Yale Doorman Video 2012

Glostrup Låse & Alarm A/S - Hovedvejen 64 - 2600 Glostrup - Telefon: 43 96 45 00 - CVR: 31944910 - E-mail: info@gla.dk